”Leii” și-au ”închis” lotul cu un pivot român cu mare experiență. A...

”Leii” și-au ”închis” lotul cu un pivot român cu mare experiență. A venit la SCM Timișoara de la Steaua

0
DISTRIBUIȚI
Baciu, în timpul unei evoluții la U-BT Foto: transilvaniareporter.ro

”Leii din Banat” sunt în efectiv complet după mutarea de astăzi. SCM Timișoara a anunțat sosirea pivotului Cătălin Baciu, de la Steaua București. Internaționalul care va împlin duminică vârsta de 30 de ani e doar al treilea român transferat în această vară de către bănățeni.

Longilinul Cătălin Baciu (2,14 m) vine de la vicecampioană și a mai evoluat în țară doar pentru U-BT, cu care a câștigat Cupa României în 2016.


Internațional atât la juniori cât și la seniori, Baciu a avut o experiență și în NCAA, campionatul universitar american, unde a evoluat timp de patru sezoane pentru Clemson University.

În ediția trecută s-a întâlnit în cinci rânduri cu ”leii” ca adversar și a înregistrat medii de 7,1 puncte și 3,5 recuperări/meci, în 45 de partide jucate pentru bucureșteni în LNB.

SCM Timișoara i-a mai transferat vara aceasta pe Nikola Pesakovic, Dragoș Diculescu, Alexandru Coconea, Vladan Vukosavljevic, Sherwood Brown, Brandon Randolph şi Marko Stojadinovic. Gruparea de pe Bega are și un nou staff tehnic condus de Miodrag Perisic și se află în prezent în cantonament la Buziaș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.