Aerotim – noua aplicaţie a aeroportului din Timişoara cu informaţii în timp...

Aerotim – noua aplicaţie a aeroportului din Timişoara cu informaţii în timp real despre zboruri

0
DISTRIBUIȚI

Toţi călătorii care sunt interesaţi să afle informaţii despre zborurile de pe Aeroportul Internaţional Timişoara, dar şi despre serviciile disponibile în cadrul acestuia, o pot face cu o simplă apăsare pe o iconiţă pe ecranul telefonului mobil inteligent.

Aplicația AEROTIM poate fi instalată pe dispozitivele mobile şi funcţionează mult mai rapid decât o pagină web clasică.  Informațiile referitoare la programul zborurilor sunt actualizate în timp real și, în prezent, aplicaţia este disponibilă în română și engleză.

“Suntem conștienți de importanța prezenței informațiilor în mediul online și ne-am conformat celei mai utilizate și atractive variante de accesare a informației prin crearea acestei aplicații denumită AEROTIM.


Intenția noastră este aceea de a veni în sprijinul pasagerilor și nu numai, oferindu-le o variantă mai rapidă și facilă de căutare și informare asupra orarului de zboruri, serviciilor, drepturilor și noutăților apărute ce pot fi de interes pasagerilor. În prezent, aplicația este disponibilă în limba română și în limba engleză, dar în curând va exista și varianta în limba maghiară și sârbă. Informarea online pentru noi reprezintă o prioritate, motiv pentru care oferim pasagerilor atât varianta unui site web, www.aerotim.ro, cât și o aplicație facilă și accesibilă, creată special pentru dispozitivele mobile”, a declarat directorul general Daniel Idolu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.