ASU Politehnica a pierdut un nou amical cu CNP Timișoara deși a...

ASU Politehnica a pierdut un nou amical cu CNP Timișoara deși a început cu majoritatea titularilor. Încă un jucător tânăr a semnat cu ”Băieții în ghete”

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica a disputat un nou amical la mijloc de săptămână cu formația Centrului Național de Pregătire din Timișoara. Nici de această dată divizionara secundă nu s-a impus, deși a început partida cu o echipă apropiată de cea de bază, una care a fost condusă cu 3-0! A fost până la urmă 3-4 într-un meci în care tehnicianul Cosmin Petruescu a testat și ultima achiziție, juniorul Călin Popescu.

Oaspeții de pe ”Știința” au marcat de trei ori în prima repriză în poarta lui Murariu. Mai întâi Bănceanu a înscris spectaculos din afara careului, apoi Pițigoi a profitat de o eroare din apărarea alb-violeților și a făcut 2-0. Frumos a fost și golul 3 marcat cu ajutorul transversalei de către Kesckes.

ASU Poli și-a revenit în partea a doua, una formată de fapt din două reprize a câte 30 de minute fiecare. Mai întâi Miholca a redus din diferență, apoi Lazea a făcut 2-3 dintr-un penalty. La acest scor însă CNP a punctat din nou prin Firca, în timp ce Bănică a stabilit scorul final cu o lovitură de cap.

Ultima noutate din angrenajul ”Băieților în ghete”, Călin Popescu (16 ani), junior care a debutat la doar 15 ani și jumătate în B pentru FC Brașov.


El a fost folosit 14 minute în acest test.

„În primul rând, vreau să-i felicit pe copii pentru replica pe care ne-au dat-o. A fost cel mai bun joc al lor dintre cele pe care le-am disputat cu ei. Lăsând la o parte rezultatul, care are importanța lui, dar nu este primordial în astfel de jocuri, consider că a fost un test foarte util. Am oferit minute mai puține celor care au jucat în ultima etapă de campionat, mai multe celor care nu au evoluat sau au intrat pe parcurs la Bacău. Din punctul de vedere al efortului fizic ne-am atins obiectivele pe care ni le-am dorit vizavi de parametri efortului. Poparadu, care vine după o accidentare, a bifat și el 30 de minute. Nu în ultimul rând, le-am dat minute și celor doi jucători recent transferați, Tiberiu Istrătescu și Călin Popescu. Sunt doi tineri de mare perspectivă și am rămas plăcut impresionat de atitudinea pe care au avut-o și de curajul cu care au intrat în joc. Chiar dacă a fost un meci de pregătire, au fost la primele minute pentru echipa noastră”, a declarat Cosmin Petruescu, ”principalul” lui ASU Politehnica.

ASU Politehnica: Murariu – Bilia, Mera, Scutaru, Cherecheș – Ignea, Vidrăsan – Plămadă, Bozian, Bedea – Velici. În reprizele a doua și a treia au mai intrat Munteanu – Szasz, Nicolescu, Coadă, Cojocaru, Ghinescu, Lazea, Poparadu, Miholca, Bănică, Istrătescu, C. Popescu, A. Rus. Antrenor: Cosmin Petruescu.
CNP Timișoara: Pădure – Stoianovici, Țiereanu, Goța, Popa – Bănceanu, Coroiu, Trip, Kecskes – Pițigoi, Șimăndan. Au mai intrat Matenciuc – Pop, Gâdea, Vișan, Cin, Firca. Antrenor: Cristian Petcu.

ASU Poli joacă duminică, de la ora 19.30, cu FC Argeș pe stadionul ”Dan Păltinișanu”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.