Imagini ca-n alte vremuri la Timișoara: călători împinși cu forța în troleibuzul...

Imagini ca-n alte vremuri la Timișoara: călători împinși cu forța în troleibuzul care era prea plin. Explicația STPT VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

Imagini incredibile s-au petrecut, în această dimineață, într-o stație de troleibuz din Timișoara. O tânără a filmat cum un adolescent care, cel mai probabil, se îndrepta spre școală, având un ghiozdan în spate, este „ajutat” de către o femeie care a rămas în stație. Troleibuzul era foarte aglomerat, iar ușa din spate pur și simplu nu se putea închide, pentru că oamenii nu reușeau să înainteze în autovehiculul prea plin.

Nicu Bitea, directorul Societății de Transport Public Timișoara, ne-a declarat că incidentul a avut loc puțin după ora 07.30, iar troleibuzul ar fi fost supraaglomerat pentru că, în intervalul 07.30 – 08.15, unul dintre autovehiculele de pe linia 15 s-a defectat.


Astfel, pe traseu s-au aflat doar trei troleibuze, în loc de patru.

„Este un moment nefericit. Unul din troleibuze a avut o problemă tehnică și s-a retras de pe traseu, nu a mai putut să continue. Au existat 45 de minute în care în loc să fie patru troleibuze pe traseu au fost doar trei. Am dat dispoziție să se găsească variante astfel încât pe traseul liniei 15, în intervalul 07.00 – 09.00, să circule cinci troleibuze, nu patru. Așa cum am spus și în trecut, noi avem o problemă în ceea ce privește personalul de bord, pe care încercăm să o reglăm cât mai rapid. Asta este problema noastră cea mai mare, sunt insuficienți vatmani și șoferi. Regret că s-a întâmplat incidentul din această dimineață, îmi cer scuze în numele societății pentru momentul creat”, a afirmat Nicu Bitea.

https://www.facebook.com/roxy.vandenberg.568/videos/302421860549089/

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.