Timișoara Saracens, confirmată direct în barajul pentru calificarea în grupele Challenge Cup...

Timișoara Saracens, confirmată direct în barajul pentru calificarea în grupele Challenge Cup 2019-2020. Pe cine vor întâlni bănățenii

0
DISTRIBUIȚI
Foto: arhivă

Campioana României a fost confirmată de EPCR, forul rugbistic continental, la barajul pentru ocuparea unui loc în ediția următoare a grupelor Challenge Cup. Timișoara Saracens o va înfrunta în primăvara lui 2019 pe Enisei-STM, din Rusia, în dublă manșă.


Bănățenii participă și în actuala ediție a competiției.

”Sarazinii” nu mai trebuie să treacă prin calificări și vor juca primul meci cu gruparea Enisei din Krasnoiarsk în deplasare, pe 30 martie 2019. Returul e programat la Timișoara în data de 20 aprilie a anului viitor. Câștigătoarea va obține cel de-al doilea bilet acordat pentru grupele Challenge Cup, ediția 2019-20. Un alt loc va reveni grupării care se impune în preliminarii, în meciul dintre câștigătoarele celor două grupe de calificare.

Reamintimă că timișorenii au fost acceptați în grupele actualui sezon al competiției continentale după ce nemții de la Heidelberg au fost excluși. Câștigătoarea SuperLigii debutează în ediția 2018-19 a grupelor Challenge Cup cu un meci pe teren propriu împotriva galezilor de la Dragons Newport, joc care va avea loc pe 13 octombrie. O săptămână mai târziu bănățenii joacă pe terenul francezilor de la Clermont.

În campionat Timișoara Saracens are meci sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 13.30, în deplasare cu Steaua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.