Am primit marfă!

Am primit marfă!

0
DISTRIBUIȚI

An de an, pe la-nceput de octombrie, cluburile orașului au parte de prospături. Din cauza vremii, lumea se refugiează încet – încet de pe terase în indoor și apar din nou petrecerile dedicate studenților. Cele care își atrag clientela prin magicele cuvinte „intrarea liberă“. Meniul cuprinde și alte deja – vu – uri, printre care se numără shot-uri gratis pentru studenții eminenți sau happy – hours pentru toată lumea. Sezonul de clubbing proaspăt deschis este exact ca vitrina numeroaselor magazine second-hand care împânzesc orașul. Alea unde tronează anunțul cu „am primit marfă“. Succesul acestor party-uri croite pe profilul studenților se măsoară și-n funcție de unii algoritmi greu de anticipat.


Atunci când publicul intră-n posesia bănuților trimiși de părinți grijulii, consumația e în floare. Desigur, pe lângă personajele principale există și foști studenți cu buzunarele pline de bani care salivează la câte vreo viitoare intelectuală care se clatină ca turnul din Pisa din cauza alcoolului îngurgitat.

Nu lipsesc nici omuleții certaţi cu industria săpunului, dar care pozează în „influenceri“ și își dau cu tone de gel pentru a ieși bine în fotografii. Sau persoanele care se pricep la orice. Cele care la un concert de jazz îşi vor da ochii peste cap spunând “compoziţiile mi s-au părut mult prea eclectice” sau la un recital rock vor insista că sunetul din boxa stângă a fost fără medii, chiar dacă dumnealui nu face diferența, treaz fiind, între un basist și un chitarist. Cel care are impresia că un concert pe viu se traduce în Facebook cu „ life“.

Din peisaj nu lipsesc nici reprezentantele sexului frumos care au fost odată studente, dar care între timp au devenit divorțate. Și care își colorează existența prin agățarea unui tânăr studențel care vrea să iasă în evidență în viața asta de noapte crudă. An de an, peisajul e în mare parte același și totuși interesant, pentru unii. Și asta pentru că avem marfă proaspătă. Gata să își etaleze noile telefoane și să își croiască un loc în who’s who-ul clubbing-ului made in Timișoara.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.