CSM Lugoj s-a impus dramatic în derby-ul cu UVT Agroland la volei...

CSM Lugoj s-a impus dramatic în derby-ul cu UVT Agroland la volei feminin. Echipa de pe Bega intră în „febra” eurocupelor

0
DISTRIBUIȚI
Foto: volei-timisoara.ro

Formaţia de pe Timiş a obţinut chiar pe Bega primul succes în duelurile cu „Agro”. CSM Lugoj a condus cu 2-0, dar timişorencele au revenit pe tabelă iar partida a fost decisă până la urmă în setul suplimentar.


Jucătoarele pregătite de Ugljesa Segrt au triumfat cu scorul de 3-2.

Agroland a condus cu 17-12 în primul set, dar acesta a fost câştigat în cele din urmă de CSM, cu 25-22. Oaspetele şi-au adjudecat la o diferenţă mică şi setul 2: 25-23. Apoi, timişorencele antrenate de Bogdan Paul, antrenor încă suspendat, au egalat situaţia după 25-21 în setul 3, respectiv 25-23, în al patrulea.

„Decisivul” a fost echilibrat până la scorul de 6-6, pe urmă erorile timişorencelor au fost speculate bine şi lugojencele au plecat cu două puncte din Capitala Banatului după setul încheia cu 15-10 în favoarea lor. Maeva Orle (14 puncte) şi Andreea Petra (13) au fost cele mai bune realizatoare ale gazdelor. Nina Kocic a totalizat 24 de puncte pentru CSM.

În urma acestui rezultat, Lugojul (5 pt.), cu un meci în plus, a trecut peste UVT Agroland (4) în clasament. Pentru echipa de pe Bega urmează peste trei zile meciul de la Budapesta, cu Vasas, din optimile Challenge Cup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.