Ilie Stepan despre volumul „Șapte zile, plus una“: „Am spus lucruri care...

Ilie Stepan despre volumul „Șapte zile, plus una“: „Am spus lucruri care trebuiau să se știe… și bune și rele“

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1215739536">

Librăria La Două Bufnițe din Timișoara a devenit neîncăpătoare aseară, pentru că amatorii de carte și muzică au avut parte de lansarea volumului „Șapte zile, plus una. Mircea Mihăieș în dialog cu Ilie Stepan”.

„Lansarea a fost un moment emoționant pentru mine. A fost foarte multă lume și mulți oameni pe care la rândul meu îi prețuiesc. S-au spus cuvinte foarte mari despre mine, poate chiar exagerate. Sunt bucuros că această carte a ieșit. Volumul a fost gândit de Mircea Mihăieș, el a gândit întrebările. Pot să declar că am fost foarte sincer în carte. Am spus lucruri care trebuiau să se știe…și bune și rele. Cartea e tabloul unei societăți care cuprinde multe amănunte… personajele pe care le-am admirat și multe altele“, ne-a declarat Ilie Stepan.

Lansările volumului „Șapte zile, plus una. Mircea Mihăieș în dialog cu Ilie Stepan” continuă la București, unde în 17 noiembrie de la ora 12 cartea va fi prezentă la Târgul Internațional de Carte Gaudeamus, la pavilionul Romexpo, standul editurii Polirom. Duminică 18 noiembrie de la ora 18 , tot în București, la Muzeul Național al Literaturii Române va avea loc o altă lansare, la care moderator va fi Andrei Partoș.

Volumul va avea parte de încă o lansare la Timișoara, miercuri 21 noiembrie, de la ora 18, în Aula Magna a Universității de Vest. La acest eveniment, cu intrarea liberă, cei prezenți vor avea parte și de un concert special.

„Vom avea două lansări în București, prima în cadrul târgului de carte Gaudeamus și a doua, duminică 18 noiembrie, unde voi cânta alături de Horea Crișovan. Miercurea viitoare, la Timișoara în cadrul conferințelor Universății de Vest va avea loc o altă lansare. După care va fi un concert unic și irepetabil. Ilie Stepan și prietenii. Vom cânta Pro Musica, Stepan Project și altele, de la folk până la etno jazz și rock și clasic. Exact cam ceea ce cânt eu. Alături de mine vor fi prezenți Doru Eugen Iosif, Dixie Krauser, Lică Dolga, Grigore – Bujor Hariga, George Găină, Bogy Nagy, Horea Crișovan, Florin Cvașa, Valeriu Sepi (care va cânta la percuție și va face un protret în timpul concertului, care mai apoi se va vinde la o licitație urmând ca banii să fie donați în scopuri caritabile), Dana Borteanu, Vera Ciocan și Constantin Teo Emanoil“, a adăugat Ilie Stepan.
Foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.