Traficul rutier pe autostrada A1, între Deva si Simeria, a fost reluat

Traficul rutier pe autostrada A1, între Deva si Simeria, a fost reluat

0
DISTRIBUIȚI
<


p>Traficul rutier pe segmentul de autostradă dintre Deva şi Simeria, a fost redeschis astăzi. Constructorul lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva a solicitat închiderea accesului vehiculelor pe această porţiune ca să poată asigura conectarea celor două tronsoane şi finalizarea lucrărilor la nodul de la Şoimuş.

În urmă cu trei zile, acelaşi constructor cerea prelungirea termenului de închidere a circulaţiei pentru finalizarea lucrărilor, chiar dacă anunţa că activitatea e intensă în zonă şi că lucrările decurg bine. Din fericire, nu a mai fost nevoie de prelungire, iar DRDP Timişoara a anunţat că de astăzi, de la ora 12, segmentul de autostradă dintre nodul rutier Șoimuș și Simeria este redeschis traficului ca urmare a faptului că firma care se ocupă cu realizarea lotului 4 din autostrada Lugoj – Deva a finalizat realizarea conexiunii sectorului de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul amintit şi care este în execuție.

Accesul pe autostrada A1 de pe DN 7 se va face în același mod ca înainte de închiderea circulației prin nodul Șoimuș. Accesul pe A1 din DN 76 se va face pe noile bretele ale nodului rutier Șoimuș, semnalizate corespunzător. De asemenea, coborârea de pe autostrada A1 se va face prin aceeași bretea, la fel ca înainte de închiderea sectorului de autostradă.

Foto: DRDP Timişoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.