Biserică jefuită chiar de Sfântul Andrei. Ce au lăsat hoții în urmă...

Biserică jefuită chiar de Sfântul Andrei. Ce au lăsat hoții în urmă FOTO

1
DISTRIBUIȚI

O biserică din vestul țării a fost „atacată” de hoți chiar de Sf. Andrei. Spărgătorii au furat banii din cutia milei și au devastat lăcașul de cult în căutarea altor valori.

Conform aradon.ro, hoții ar fi escaladat gardul și ar fi pătruns prin efracție în biserică. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au confirmat incidentul. Conform primelor informații, au declarat aceștia, suma sustrasă de hoți este de aproximativ 1.350 de lei. Persoanele care au descoperit furtul au spus că hoții au furat banii din cutia milei și au lăsat în locul lor un… cuțit, obiect folosit probabil pentru a forța cutia.

Reprezentanții parohiei au publicat pe Facebook imagini cu urmările spargerii. „Luminează Doamne mintea hoților care ne-au spart azi noapte Sfânta Biserică și ne-au luat puținii bănuți”, este mesajul pe care l-au transmis reprezentanții bisericii.

Sursa foto: Facebook / Asociația Ortodoxă „Sf.


Mare Mc. Gheorghe” – Parohia Aradul Nou

1 COMENTARIU

  1. saracuti popalai,,,putini banuti,clar ca averile lor nu le tin in cutia milei,nu mai deplageti hotii astia in haine bisericesti,cersetorii ce stau prin piete sau locuri intens populate ptr a primi bani de la populatie

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.