Crăciun Slowdance împreună cu DJ din Timișoara

Crăciun Slowdance împreună cu DJ din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
Printre artiștii locali care vor mixa în cadrul evenimentului Slowdance se numără și Roboțel

Organizatorii de evenimente Launmomentdat și The Secret Garden vor sărbători împreună Crăciunul în noaptea de 22 decembrie, începând cu ora 21, la Aethernativ Café și Cuib d’ Arte.  Petrecerea are tematica Slowdance, și după cum spune și numele, reprezintă un îndemn la dans și socializare. O serie de DJ locali, precum Ulises, Roboțel, We are creepz, Riot199 și Von Bruber vor fi acasă și vor întreține atmosfera cu selecții muzicale. Specialitățile serii sunt techno, house, electro și disco.

Ulises este activ pe scena muzicii locale de multă vreme, fiind unul din membrii fondatori ai festivalurilor Jemf, Sabotage și Launmomentdat în parc.


El domină ringul de dans cu genurile techno și house, presărate cu influențe disco, soul și funk.
Mihu este foarte îndrăgit de public, încă de pe vremea când era DJ la Bunker în 2009. Apoi, a lansat împreună primele petreceri de synth-pop din Timișoara, care se desfășurau în Al-kimia. Playlist-ul lui cuprinde piese electro, disco, oldschool chiar și, new wave.

Roboțel este foarte familiar scenei locale, fiind activ de aproape 19 ani. A făcut parte din echipa de organizare a renumitului festival TM Base. Ulterior acesta a renunțat la vechiul obicei de a mixa, în favoarea muzicii house și techno, întorcându-se la discurile de vinil.
We Are Creepz este un proiect muzical format în Timișoara la începutul anului 2014, ca și continuare a platformei locale de radio ‘ Groovy Gravy’. Sunetul cu care rezonează duo-ul are un spectru larg de genuri, precum: trip hop, electronica, broken beats, techno sau idm.

Von Bruber este un artist român stabilit la Viena, care are o viziune profundă asupra muzicii house, reușind să tenteze publicul la dans. Seturile lui combină genurile post-dance precum post-punk, new wave, goth-rock, electric funk, italo și nu-disco. Adeseori, folosește sunete exotice, care fără prea mult efort, cresc entuzismul publicului.
Riot199 este proiectul lui Tibi Szalma, DJ-ul în vârstă de 23 de ani, care îmbină muzica techno și electro cu mai multe influențe.El a fost atras de muzică încă de la vârsta de șapte ani, iar pasiunea pentru muzica electronică și-a descoperit-o în liceu.

Intrarea la evenimentele desfășurate sub genericul Slowdance este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.