Formația Coma a lansat videoclipul piesei Icar și susține un concert de...

Formația Coma a lansat videoclipul piesei Icar și susține un concert de neratat, la Timișoara VIDEO

0
DISTRIBUIȚI
Formația Coma va susține un concert de neratat la Timișoara

Noul videoclip al formației Coma, ”Icar”, este cadoul trupei de Moș Nicolae, în care actorul Marius Manole interpretează un dublu rol, potretizându-i pe Icar și pe Minotaur.

Conform promisiunii făcute anterior, trupa a adus fanilor un videoclip nou în ghetuțe, inspirat de mitologia greacă. În clipul dramatic și încărcat de simboluri îl vedem pe Marius Manole interpretând rolul lui Icar, dar și al Minotaurului, actrița Cristina Diatcu jucând rolul Ariadnei.

Noul videoclip este regizat de Vasile Alboiu aka Black Moon, după scenografia Oanei Radu. „Pentru piesa «Icar» ne-am dorit mult să revenim la atmosfera clipurilor făcute de Vasi… așa că am preferat să nu lansăm videoclipul odată cu piesa și să mai așteptăm până când acest lucru o sa fie posibil. A durat un pic până s-au aliniat astrele și am reușit să facem asta cu un plus pe care nu l-am fi crezut posibil. După ce Vasi a ascultat «Icar», a venit cu idei de scenariu și ne-am decis împreună.


Povestea clipului ne-a făcut pe toți să ne gândim că ar fi super cool dacă în el ar juca Marius Manole, pentru că era fix omul potrivit în personajul descris de Vasi. În opinia mea este unul dintre cei mai buni actori de la noi, cu o energie fabuloasă și o carismă fantastică. Nu ne cunoașteam cu Marius, dar ne-am făcut curaj și am îndrăznit să îi propunem colaborarea. A ascultat piesa, a vorbit cu Vasi și ne-am bucurat tare mult când ne-a zis că se bagă!”, spune Dan Costea din trupa Coma.

Coma a fost înființată în 1999 de șase tineri din București: Dan Costea, Cătălin Cheleman, Răzvan Albu, Răzvan Rădulescu (DJ Hefe), Sorin Petrescu, Matei Tibacu și Călin Marcu. Prima apariție pe scenă a fost în anul 2000, la Timișoara, în cadrul StudentFest. Coma a cântat, de-a lungul timpului, în deschiderea concertelor unor trupe și artiști precum Linkin Park, Deftones, Incubus, Sepultura, Ozzy Osbourne, Biohazard, Soulfly, Ignite, Hed PE, Harmful feat Billy Gould (Faith No More) sau Born from Pain & Skunk Anansie.

De la înființare până în prezent, trupa a susținut zeci de concerte în România și a fost prezentă la multe festivaluri importante precum Bestfest, Peninsula, Coke Live, Stuffstock, Studentfest Timișoara, Iubim 2 Roti Fest, Burger Fest, Street Delivery Route 68 Fest, Zilele Prieteniei Bergenbier 2014, Shine Fest, Artmania și multe altele.

Formația Coma va susține un concert de neratat, astăzi, 7 decembrie, la Reflektor Venue, de la ora 21. În deschiderea evenimentului va cânta The Details, iar biletele pentru concert costă 45 lei. După concert, la fața locului va avea loc un after – party cu intrarea liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.