Petrecere cu doi DJ renumiți în Egipt, la Timișoara, de Crăciun

Petrecere cu doi DJ renumiți în Egipt, la Timișoara, de Crăciun

0
DISTRIBUIȚI

Amatorii de muzică electronică din Timișoara sunt așteptați la o petrecere pusă la cale de Love Events în cadrul căreia vor sosi la Timișoara doi dintre cei mai cunoscuți DJ din Egipt, evenimentul urmând să se desfășoare luni 24 decembrie, de la ora 23, la No Name.

Primul invitat special al nopții este Ouzo, care este activ în branșă încă din 2001 și este rezidentul binecunoscutului Pacha Nightclub din Sharm El Sheikh. În 2005 a câștigat competiția Heineken Thirst DJ în Egiptși de-a lungul anilor a mixat alături de Axwell, David Guetta, Erick Morillo, Roger Sanchez, Pete tong, Sander Kleinenberg, Steve Angello, Sebastian Ingrosso sau Laurent Wolf.
Celălalt invitat din Egipt este Sebzz, care și-a început cariera ascultând diverse genuri muzicale.


După ce a fost prezent la o ediție a celebrului Love Parade din Berlin și-a creat un stil propriu care i-a adus invitații de a mixa la o serie de festivaluri și cluburi cunoscute din Egipt cum ar fi Sandbox Festival, Chill O’posite Festival, Pacha Sharm el Sheikh, Space Sharm el Sheikh, Nacelle, Blurr sau Cairo Jazz Club & The Lemon Tree. Artistul a avut ocazia să mixeze alături de Hernan Cattaneo, Nick Warren, Damian Lazarus, Deniz Kurtel sau Andhim.

Alături de invitații speciali, la party va mixa și DJ Kool, un nume cât se poate de cunoscut în lumea amatorilor de muzică electronică de la noi din țară. Născut la Pecica, primul său contact cu muzica a fost la vârsta de 12 ani când a pus mâna pe o revistă pop rock din Ungaria. În 1991 decide sa se implice in fenomenul clubbing românesc contribuind ca promoter si organizator de petreceri iar de-a lungul anilor artistul a avut parte de o recunoaștere națională și internațională grație stilului său.

Biletele pentru petrecerea la care va mai mixa și Dan Dragoș costă 20 lei în avans și 30 lei la intrare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.