Zeci de copaci doborâți sau crengi rupte de zăpadă la Timișoara, mai...

Zeci de copaci doborâți sau crengi rupte de zăpadă la Timișoara, mai multe mașini avariate. Pe cine dă vina primarul Robu FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1132895176">

Pompierii timișeni au fost solicitați astăzi, în intervalul 8.00 – 13.00, pentru nu mai puțin de 120 de intervenții, multe dintre acestea vizând copaci doborâți sau crengi rupte de greutatea zăpezii căzute în ultimele două zile.

Începând cu noaptea de vineri spre sâmbătă, trotuare și străzi au fost blocate și mai multe mașini au fost avariate în urma unor astfel de incidente, iar rețelele de socializare au fost „inundate” cu fotografii de pe străzile Timișoarei.

„Ați văzut că mulți copaci au cedat sub greutatea zăpezii, este o zăpadă cu umiditate mai mare, ceea ce o face mai grea. Acum se vede cât de delicată este grija aceasta pentru copaci. Noi am cerut, și sunt dovezi la Direcția de Mediu, intervenție la mai mulți copaci care păreau a fi șubrezi. Nu ni se aprobă, și cred că ar trebui odată și odată să răspundă cei care se dau apărători ai copacilor, dar nu înțeleg corect cum trebuie să fii apărător al copacilor. Și eu iubesc copacii, iubesc natura, și cred că se vede câți copaci au fost plantați în Timișoara de când sunt eu primar. Mult, mult mai mulți decât au fost tăiați, nici nu se poate face comparație. Dar trebuie să înțelegem că acolo unde se vede că sunt șubrezi, copacii trebuie tăiați înainte de a se prăbuși din cauza zăpezii sau vântului”, a declarat primarul Nicolae Robu.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.