ACS Poli și-a modificat programul. Încă un test înainte de stagiul turcesc,...

ACS Poli și-a modificat programul. Încă un test înainte de stagiul turcesc, unde s-au schimbat de asemenea adversarii

0
DISTRIBUIȚI

Formaţia pregătită de Valeriu Răchită va mai disput un joc amical înaintea plecării în Antalya. Astfel, ACS Poli va juca miercurea viitoare cu Millenium Giarmata. De asemenea, timişorenii şi-au schimbat o parte a adversarilor din cantonament. Echipele ruseşti nu mai apar în program, în schimb, bănăţenii o vor întâlni tot din Ucraina şi pe FC Lvov, dar şi pe daneza Fredericia.

Pentru ACS Poli urmează un joc-şcoală mâine, de la ora 11.00, la baza „Electrica”. Nu va fi însă ultima oportunitate pentru noii jucători pentru a-l convinge pe Vivi Răchită de calităţile lor.


Timişorenii au mai adăugat un test cu divizionara C din Giarmata, joc care va avea loc miercuri, la o oră care urmează să fie stabilită.

Timişorenii vor pleca pe 1 februarie în stagiul din Turcia, care are la rândul său câteva modificări faţă de programul iniţial. Aşa cum se aştepta ACS Poli a anulat jocul cu tinerii de la Kuban, Răchită dorind doar seniori ca adversari, dar a „căzut” şi jocul cu ruşii de la Leningradets (L3). Astfel, se mai caută un adversar pentru data de 3 februarie.

Singurul joc rămas „în picioare” dintre cele stabilite iniţial în zona Antalya e cu SC Dnipro-1, liderul eşalonului secund ucrainean, meci care va avea loc pe 5 februarie. Cu danezii de la Fredericia, aflaţi pe locul 3, de baraj, în eşalonul secund, se va juca două zile mai târziu. În timp ce ultimul amical, probabil şi cel mai puternic, din Turcia va fi pe 9 februarie cu FC Lvov, locul 8 în prima ligă a vecinilor de la nord-est.

Ghidurea, „asigurat”

Cu doar două soluţii în centrul apărării după plecarea lui Bocşan, Valeriu Răchită l-a lăudat în ultimul test, 1-0 cu Ghiroda, pe fundaşul Alin Ghidurea, sosit iniţial în teste. Acesta a şi semnat a doua zi cu ACS Poli un contract care îl va ţine pe Bega cel puţin până în vară. În vârstă de 23 de ani noul jucător a evoluat ultima dată în Liga a III-a la Progresul Spartac.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.