Au demarat înscrierile pentru o nouă ediţie a Climate-Kic Accelerator

Au demarat înscrierile pentru o nouă ediţie a Climate-Kic Accelerator

0
DISTRIBUIȚI

CCIA Timiș lansează o nouă invitaţie pentru tinerii inovatori să se înscrie în Climate-Kic Accelerator, cel mai mare accelerator „cleantech” din Europa pentru stagiile inițiale ale startup-urilor, axat pe pregătirea acestora pentru primii investitori și clienți și pentru sprijinirea dimensionării corecte a afacerii. Termenul limită de depunere a cererilor de înscriere este 27 ianuarie 2019.

Sesiunea 2019 a Climate-KIC Accelerator prevede parcurgerea uneia din cele trei etape. Prima presupune dezvoltarea unui Model de Afacere (Business Model Development) – sprijină firmele în dezvoltarea și perfectarea unui model de afacere. Etapa a doua va însemna crearea unui Model de Afacere de tip Validare & Primii clienți (Business Model Validation & First Customers), aceasta ajută firmele care au deja un model de afacere bine definit să se îndrepte spre o nouă etapă: validarea și achiziția clientului.


Etapa a 3-a se numeşte „Spre investiții și dimensionare – pregătește start-up-urile pentru viitor investițional”.

În cadrul acestor etape, echipele care reprezintă start-up-urile beneficiază de coaching și formare profesională, mentorat și networking, participare la boot camp-uri intensive atât pe plan local cât și internațional, acces la partenerii Climate-KIC. Totodată, sprijinul financiar de care pot beneficia aplicanții este în valoare de până la 50.000 euro. Înscrierile se pot face direct pe internet, AICI, iar toate detaliile sunt disponibile pe site-ul oficial.

Programul Climate KIC, finanțat de EIT – Institutul European pentru Inovare și Tehnologie, este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public.

Începând din 2014, CCIA Timiș facilitează integrarea activităților programului în România și participă activ la derularea pachetelor de servicii aferente celor 4 sub-programe (Climate-KIC Journey, Pioneers into Practice, ClimateLaunchPad, Climate-Kic Accelerator), a CLIMATHON și vizitelor de studiu (Study Visits).

Informații suplimentare se pot obţine la telefon 0721896961, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, persoană de contact Cristina Bădulescu – coordonator Climate Kic / CCIAT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.