Când se estimează terminarea lucrărilor de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj...

Când se estimează terminarea lucrărilor de pe lotul 3 al autostrăzii Lugoj – Deva

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-131591716">

Cei de la Asociaţia Pro Infrastructură apreciază că finalizarea lucrărilor la lotul 3 din autostrada Lugoj – Deva va avea loc la începutul acestei veri. Premisele sunt bune, investiţia a depăşit deja nivelul de 90% grad de realizare, iar din ultimele imagini realizate de membrii ONG-ului se vede că primii muncitori şi-au făcut deja apariţia pe şantier.

Deocamdată activitatea este redusă, vremea nu este prielnică realizării de construcţii, dar important este că se lucrează. Mai precis, în imagini se văd lucrătorii care montează panouri fonoabsorbante. Totişi, mai sunt de realizat lucrări importante la nodurile rutiere de la cele două capete ale lotului. „Așteptăm cu interes vremea prielnică, astfel încât constructorul să poată tura la maxim motoarele și să încheie lucrările din zona nodurilor rutiere Holdea și Ilia. Acest tronson de 21 km este primul care ar trebui inaugurat în 2019, sperăm noi la începutul verii”, au transmis cei de la Asociaţia Pro Infrastructură.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.