Festivalul EXIT pregătește un line-up de invidiat și pentru 2019

Festivalul EXIT pregătește un line-up de invidiat și pentru 2019

0
DISTRIBUIȚI

Ediția din acest an a festivalului EXIT, eveniment care se desfăşoară la Novi Sad (Serbia) și care atrage an de an o serie de turişti timişoreni, va avea loc în perioada 4 – 7 iulie, într-un spaţiu mirific în incinta fortăreaței Petrovoradin din orașul sârbesc aflat pe malurile Dunării.

Considerat a fi unul din cele mai importante festivaluri din Europa, EXIT Festival aduce şi în acest an un line-up de invidiat.  Superstarul belgian Lost Frequencies va fi prezent pe scena principală a evenimentului din acest an. Cunoscut pentru hiturile „Are you with me” și „Reality”, melodiile sale au parte de sute de milioane de vizyualizări pe Zoutube și au cucerit prima poziție a clasamentelor internaționale. După ce a electrizat atmosfera în cadrul mai multor festivaluri din Europa inclusiv la ediția de anul trecut a Sea Dance Festival, belgianul pe numele său adevărat Felix De Laet vine la Novi Sad, unde va cânta inclusiv piesa Melody, realizată alături de talentatul James Blunt. Deși are numai 25 de ani, artistul belgian și-a creat o carieră impresionantă, find prezent pentru patru ani consecutiv la Tomorrowland, unde există o scenă dedicată lui care poartă numele Lost Frequencies & Friends Stage!

Tom Walker este un artist britanic care a debutat cu piesa Sun Goes Down și a cunoscut celebritatea imediat, melodia Leave a Light On aducându-I succes în întreaga lume.


Talentul său a fost remarcat de cei de la Brit Awards unde este nominalizat la categoria cel mai bun single și Best New Artist. Printre melodiile lui de succes se mai numără “Just You and I“, “Fly Away With Me“, „Angels“ sau Walk Alone alături de Rudimental. Artistul își va lansa albumul de debut în luna martie sub numele de „What A Time To Be Alive“, iar pentru piesele acestui disc el a colaborat cu artiști ca Adelle, Arctic Monkeys, Ed Sheeran sau Years&Years.

Capul de afiș al festivalului Exit din acest an este formația The Cure. Formația care a luat naștere în anul 1976, este considerată, pentru scena muzicală a anilor ’80, pioniera în zona rockului alternativ englezesc. Trupa The Cure va susține un concert în premieră în România, tot în cursul acestei veri, în data de 22 iulie la București în cadrul evenimentului Rock The City Festival.

Celelalte nume anunțate pentru ediția din acest an a festivalului sunt Greta Van Fleet, Carl Cox, Phil Anselmo, Sofi Tukker, Dimitri Vegas & Like Mike, Two Pauz, 65daysofstatic, Tarja, The Selecter, Atheist Rap, Arcturus, Entombed A.D, Peter and the Test Tube Babies și Total Chaos.

Pornit în anul 2000 ca o mişcare de tineret ce s-a opus regimului condus de Slobodan Milosevic, EXIT a crescut şi s-a transformat într-unul dintre cele mai importante festivaluri din lume, printre artiştii ce i-au trecut pragul de-a lungul vremii numărandu-se Red Hot Chili Peppers, Madonna, Depeche Mode, Robbie Williams, Guns’n’Roses, Arctic Monkeys, The Prodigy şi mulţi alţii. Bilete pot fi cumpărate aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.