Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii pentru zilele următoare

Meteorologii anunță o nouă schimbare a vremii pentru zilele următoare

0
DISTRIBUIȚI

Meteorologii anunţă că vremea va fi rece la începutul săptămânii, însă începând de miercuri, temperaturile vor creşte din cauza unui front de aer cald care va ajunge pe teritoriul ţării dinspre bazinul mediranean. ”

În perioada 21 ianuarie – 18 februarie, în partea de sud, sud-est a ţări, sudul Munteniei, Dobrogea o să fie o perioadă mai caldă, doar în jumătatea de nord a ţării, în partea de vest pot fi temperaturi apropiate mediilor, în rest mai cald pentru perioada pe care o traversăm.


Lucrurile se mai pot schimba, este o situaţie mai delicată săptămâna viitoare, este vorba de un ciclon atmosferic de origine mediteraneeană care va fi de interes pentru evoluţia vremii de săptămâna viitoare de aici precipitaţii mai însemnate în jumătatea de sud a ţării, aport de aer cald şi umed dinspre bazinul Mării Mediterane. De aceea, (vor fi, n.r.) temperaturi mai ridicate în sud est şi precipitaţii mai abundente. Dacă se vor depăşi anumite praguri privind cantităţile de apă, intensificările de vânt, mai ales în sud est, ANM va emite probabil coduri pentru vreme rea”, au anunțat cei de la ANM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.