Ripensia s-a despărţit de cinci jucători. Unul dintre plecaţi se afla de...

Ripensia s-a despărţit de cinci jucători. Unul dintre plecaţi se afla de peste cinci an în club

0
DISTRIBUIȚI

Roş-galbenii au anunţat astăzi întreruperea înţelegerilor cu nu mai puţin de cinci nume. FC Ripensia nu va mai miza pe japonezul Takenori Kawagoe, fundaşul Marius Toma, dar nici pe portarul Iulius Rădulescu, unul dintre cei mai vechi componenţi. Ceilalţi doi plecaţi sunt juniori care nu s-au integrat la divizionara secundă timişoreană.

Pe lângă cei menţionaţi mai sus, Alexandru Pelici a renunţat la tinerii Mihăiţă Lemnaru (18 ani) şi Alin Bărîcă (19 ani), despărţiri previzibile încă dinainte de sărbători.


Primul nu a bifat niciun joc, în timp ce cel din urmă are două apariţii în acest sezon la nivelul Ligii a II-a.

Ripensia a renunţat şi la fundaşul Marius Toma (28 ani), care a bifat 11 partide, dar al cărui randament a dezamăgit în ultimul timp, roş-galbenii încasând multe goluri pe zona centrală. Despărţirea de japonezul Takenori Kawagoe (23 ani) a fost de asemenea previzibilă, niponul fiind la rândul său nemulţumit cu cele doar 19 minute bifate.

În schimb, dintre portari s-a renunţat la al doilea cel mai vechi component al lotului (după Ad. Popa). Iulius Rădulescu (25 de ani) o părăseşte pe Ripensia după cinci ani şi jumătate, el fiind prezent la echipă încă din Liga a V-a. Timişorenii vor avea sigur un nou portar pentru mini-retur.

În privinţa programului de iarnă, Ripensia are stabilită reunirea în Ciarda Roşie, luni, 14 ianuarie, de la ora 15.30. Deocamdată sunt cunoscute testele pe care echipa timişoreană le va disputa după revenirea din cantonamentul din Antalya (28 ianuarie – 8 februarie). Astfel, pe 13 februarie, „Ripi” va juca cu UTA, iar pe 16 februarie, cu CSM Şcolar Reşiţa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.