Ziua și transferul: ACS Poli a împrumutat un jucător de la Dinamo...

Ziua și transferul: ACS Poli a împrumutat un jucător de la Dinamo cu multe meciuri în Liga I UPDATE Despărțire oficială de un vechi component

1
DISTRIBUIȚI
sursa foto: libertatea.ro

ACS Poli a făcut încă o mutare în această iarnă. După ce ieri „lanterna” a anunţat sosirea lui Daniel Rogoveanu, astăzi a fost parafată o nouă înţelegere. Sub comanda lui Vivi Răchită va juca şi fundaşul stânga Vlad Olteanu, un tânăr de la care existau mari aşteptări la Dinamo.

Echipa timişoreană aflată pe ultimul loc în B îşi continuă cursa de a se întări pentru a evita în extremis retrogradarea. ACS Poli l-a împrumutat astăzi pe Olteanu (22 de ani). Originar fundaş stânga acesta poate evolua şi mai sus în banda stângă, precum şi la mijlocul terenului. În acest sezon Vlad Alexandru Olteanu a prins şase jocuri în tricoul „câinilor” dintre care cinci ca titular.


Iar în sezonul trecut a evoluat în 28 de partide la nivelul primului eşalon, în prima parte a ediţiei precedente a fost împrumutat la Voluntari. A mai jucat la Sepsi, în Liga a II-a, tot sub formă de împrumut, precum şi la Braşov, în acelaşi eşalon. În total Olteanu are 44 de meciuri în elită.

ACS Poli i-a mai înregimentat în această iarnă pe Dănuţ Bilia (ASU Poli), Dănuţ Munteanu (Aerostar) şi Daniel Rogoveanu (Chindia).

UPDATE ACS Poli s-a despărţit oficial de Vasile Marius Curileac. Portarul în vârstă de 34 de ani se supărase pe club şi nu s-a mai prezentat la echipă după jocul cu Snagov. Până atunci apărase în patru meciuri, printre care şi într-un 2-2 cu Brăila după care i se reproşase gafa la un gol al oaspeţilor.

Astăzi, experimentatul goalkeeper a semnat cu CSM Satu Mare, grupare aflată pe locul 1 într-o serie a Ligii a IV-a Satu Mare. ”Mi-am dorit să mă întorc acasă. Familia e acum mai importantă și în același timp m-aș bucura mult să ajut la promovarea CSM Olimpia în liga a 3-a!”, a spus Curileac pentru pagina echipei sătmărene. Acesta e antrenat de un fost portar, Zoltan Ritli.

Marius Curileac şi-a reziliat contractul cu ACS Poli, unde a activat din iulie 2016, dar s-a înscris la masa credală pentru a-şi recupera restanţele.

1 COMENTARIU

  1. Poli Timisoarea este una singura si aceasta este ASU, clona a disparut, iar jucatorilor li s-a dat teapa de catre primarul Robu. Clona este mentinuta pentru a avea o caricatura de insolventa a unui ONG (sic) si a pacali organele abilitate de a recupera jaful petrecut inainte de a veni antrenor Popica. daca nu era Popica si Curileac nu pupau niciodata semifinala cupei si nici nu scapau de retrogradare la meciul cu Medias.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.