Bărbat din vestul țării, păcălit cu 18.000 de euro de o „femeie”...

Bărbat din vestul țării, păcălit cu 18.000 de euro de o „femeie” pe care a cunoscut-o pe o rețea de socializare

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1150643591">

euro

Un bărbat din Petroşani, judeţul Hunedoara, a transferat peste 18.000 de euro în conturile unei „femei” pe care a cunoscut-o pe o reţea de socializare, după ce aceasta i-a spus că vrea să se mărite cu el.

Potrivit IPJ Hunedoara, Poliția Petroşani a fost sesizată marți de un bărbat în vârstă de 52 de ani despre faptul că, în septembrie 2018, a cunoscut, pe o reţea de socializare, o persoană care i-a spus că doreşte să se căsătorească cu el.

Sub pretextul că femeia din spatele profilului reţelei de socializare îi va trimite 3.000.000 de dolari „să aibă grijă de ei până va veni ea în țară”, aceasta i-a cerut petroşăneanului diferite sume de bani, motivând că banii promiși de ea erau blocată într-un cont în Indonezia și trebuie să plătească pentru a-i debloca.

Bărbatul, dând crezare spuselor femeii virtuale, a trimis în contul indicat de aceasta mai multe sume de bani, în diferite tranșe, în valoare totală de 17.000 euro și aproximativ 2.000 de dolari.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Petroşani au început cercetările pentru identificarea autorului.

În noiembrie 2018, o femeie din Petrila, judeţul Hunedoara, a transferat peste 11.000 de euro în conturile unui bărbat pe care l-a cunoscut pe o reţea de socializare, după ce acesta i-a promis că îi va trimite acasă „o valiză plină cu bani”, după care va veni şi el în România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.