BMW X5, distrus într-un nou atac de tip mafiot lângă Timișoara

BMW X5, distrus într-un nou atac de tip mafiot lângă Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

 

Un nou atac de tip mafiot s-a înregistrat în urmă cu două nopți lângă Timișoara, polițiștii făcând acum cercetări în încercarea de a-i identifica pe autori. După ce anul trecut, la începutul lunii noiembrie, mașina unui om de afaceri a fost incendiată pe o stradă din Dumbrăvița, rămând doar carcasa, s-a înregistrat o nouă operațiune de acest tip.  În noaptea de duminică spre luni, un BMW X5 parcat în fața unei alte vile din localitate a fost distrus.

Atacul s-a petrecut după miezul nopții, atacatorii făcând praf mașina înmatriculată în Austria – roțile au fost tăiate, geamurile și luneta mașinii de lux au fost sparte, fiind de asemenea ”frăgezită” și carcasa vehiculului.


Agresorii au dispărut din zonă imediat după atac.

”În noaptea de 17/18, în jurul orelor 00,50, polițiștii au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că în comuna Dumbravița, a fost distrus un autoturism. Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au constatat că cele sesizate se confirma și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere”, au declarat surse oficiale din cadrul Poliției Timiș pentru PRESSALERT.ro. Polițiștii încearcă să-i identifice pe agresori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.