Doi ”teroriști” ai șoselelor au furat și distrus mașini. Ce alcoolemii aveau

Doi ”teroriști” ai șoselelor au furat și distrus mașini. Ce alcoolemii aveau

0
DISTRIBUIȚI

Doi inconștienți, morți de beți, au fost prinși de polițiști, în mai puțin de opt ore, înainte să producă alte tragedii pe șosele. Prima data alarm s-a dat, ieri, în jurul orelor 15.00, când polițiștii au fost sesizați despre un accident de circulație soldat doar cu avarii, pe strada Sadovei din orașul Bocșa. Un autoturism parcat regulamentar a fost lovit de un alt autovehicul al cărui conducător a părăsit locul accidentului. După aproximativ două ore de căutări, pe strada Bocșa Nouă din localitate a fost oprit în trafic un autoturism care prezenta avarii în partea din față dreapta.


 La volanul acestuia a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din localitate, care nu posedă permis de conducere auto pentru nici o categorie de autovehicule. Întrucât bărbatul emana vapori de alcool, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,61 mg/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind condus la Spitalul de Urgență Reșița unde i-au fost recoltate două probe biologice.  În urma verificărilor  a rezultat și faptul că autoturismul pe care îl conducea bărbatul era neînmatriculat în circulație, numerele provizorii fiind expirate din luna iunie 2018.

La ora 22.30 un apel 112 anunța că un bărbat în vârstă de 32 de ani din Rusova a furat un autoturism și a plecat într-o direcție necunoscută. Imediat s-a dat alarma, polițiștii făcând mai multe filtre în zonă. După  aproximativ 35 de minute autoturismul respectiv a fost identificat în trafic și oprit pe raza localității Răcășdia.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că bărbatul aflat la volan nu posedă permis de conducere, iar la testarea cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Oravița în vederea prelevării de probe biologice. Ulterior, șoferul a fost reținut pentryu 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.