Un bărbat îmbrăcat în Superman amenință că se va arunca de pe...

Un bărbat îmbrăcat în Superman amenință că se va arunca de pe clădirea unui teatru FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1978834580">

Autorităţile din Iaşi intervin în zona Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri”, acolo unde un bărbat care poartă un costum specific eroului de benzi desenate Superman ameninţă că se va sinucide, transmite adevarul.ro.

Negociatori din cadrul Poliţiei ieşene încearcă să îl convingă pe bărbat să coboare de bună voie de pe clădire. O intervenţie în forţă nu este recomandată din cauza riscului prea mare ca bărbatul să se arunce în gol. Bărbatul s-a urcat pe clădirea teatrului înainte de ora 15.00 şi a început să ameninţe că se va sinucide. La faţa locului au ajuns reprezentanţi ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, dar şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă din municipiu, care încearcă să îl convingă pe bărbat să coboare de pe clădire. Un echipaj medical a fost, de asemenea, trimis la faţa locului. Pompierii au umflat o saltea pe care au pus-o la baza clădirii, pentru a preîntâmpina, astfel, o tragedie.

Potrivit primelor inforrmaţii, bărbatul a fost eliberat recent din puşcărie şi a mai ameninţat că se va sinucide şi în trecut. Numele său este Cezar O., are 51 de ani şi, la începutul anilor 2000, a fost condamnat pentru terorism după ce a urmărit şase familii şi le-a ameninţat că le va arunca locuinţele în aer dacă nu primeşte câte 1.000 de euro de la fiecare.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE După aproape trei ore, bărbatul a fost convins să coboare de pe clădire.

Sursa foto: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.