Armament și droguri, descoperite în urma unor descinderi lângă Timișoara UPDATE Șapte...

Armament și droguri, descoperite în urma unor descinderi lângă Timișoara UPDATE Șapte reținuți

0
DISTRIBUIȚI

O nouă operațiune a polițiștilor timișoreni, în această dimineață, a dus la capturarea mai multor arme deținute ilegal. În această dimineață au fost efectuate șapte percheziții în Recaș, Mașloc și Herneacova, fiind emise mandate de aducere pentru mai mulți suspecți. Informațiile deținute de polițiști s-au confirmat, în locațiile percheziționate fiind descoperite o armă cu lunetă și o alta cu amortizor, care erau deținute ilegal.

Bărbatul în casa căruia s-au descoperit armele cu lunetă și cu amortizor a mai fost arestat, în trecut, pentru ultraj, dupa ce l-a lovit pe șeful Poliției Recaș cu mașina, apoi a fugit, iar ulterior s-a predat, scrie opiniatimisoarei.ro.


În una dintre locații s-a descoperit o pungă cu cannabis. Suspecții vor fi duși la audieri la sediul Poliției Municipiului Timișoara.

UPDATE  În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 3 arme (2 letale și una neletală) deținute ilegal, 159 de cartușe, 7 lunete , 3 camere termoviziune, 6 amortizoare, 6 proiectoare, 3 binocluri, 25 de cuțite de vânătoare, 52 de trofee, 4 jante, 5 cutii cu materiale pirotehnice, 6 lanterne de vânătoare, 10 telefoane mobile, 1 aparat cu electroșocuri și 1 trepied de armă.  De asemenea,  polițiștii au găsit și ridicat în vederea cercetărilor aproximativ 2 kilograme de cannabis. Opt bărbați au fost conduși la sediul  Poliției Municipiului Timișoara, pentru audieri, șapte dintre aceștia fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși in Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Timiș.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.