O familie din vestul țării a pierdut totul. Casă distrusă de un...

O familie din vestul țării a pierdut totul. Casă distrusă de un incendiu izbucnit în miez de noapte FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


p>

Doar pereții au mai rămas dintr-o casă care a fost distrusă aproape în totalitate de un incendiu izbucnit noaptea trecută în localitatea arădeană Vladimirescu.

„În aceasta dimineață, în jurul orei 4.00, Detașamentul de Pompieri Arad a intervenit cu două autospeciale de stingere, o autospecială SMURD și o autospecială de descarcerare în localitatea Vladimirescu, pentru stingerea unui incendiu la o casă.
În momentul sosirii echipajelor de intervenție, incendiul se manifesta violent și generalizat la acoperiș. Condițiile care au favorizat dezvoltarea si propagarea incendiului au fost observarea târzie a evenimentului și condițiile meteo (vânt puternic).
Casa fiind veche, planșeul despărțitor al podului era din lemn și s-a prăbușit în scurt timp. Focul a fost stins după aproximativ patru ore, intervenția fiind dificilă datorita întinderii incendiului și a riscului de prăbușire a construcției. A ars tot acoperișul și bunurile din casă”, a transmis ISU Arad.

Cel mai probabil, incendiul a fost pornit de la un coș de fum deteriorat, o scânteie aprinzând apoi lemnul aflat în apropiere.

Sursa foto: ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.