Președintele PSD, avertisment fără precedent: ”Începând de astăzi o să ne ocupăm...

Președintele PSD, avertisment fără precedent: ”Începând de astăzi o să ne ocupăm de ei”

0
DISTRIBUIȚI

Liviu Dragnea a anunțat, astăzi, în cadrul discursului pe care l-a ținut în fața pesediștilor din Caraș Severin, la Reșita, că toți cei care au plecat din partid la Pro România au devenit ținte. „L-am întrebat pe președintele Consiliului Județean dacă a mai vorbit cu Nelu Mocioalcă, spune-mi dacă se simte confortabil.


Spune că el nu crede că se simte confortabil acolo unde a plecat. E treaba lui. Nu cred că aici în Caraș acel partid care este construit, gândit și conceput de securiști, așa cum a fost conceput și alt partid. Au încercat orice cu noi, să mă închidă, să mă amenințe, mi-au presat copii și îi amenință în continuare, nu a ținut. Și-au dat seama că nu merge numai din interior și au descoperit niște acoperiți, care au început să devină dintr-o dată supărați.”, a declarat Liviu Dragnea

Liderul PSD a anunțat că se va ocupa de cei care au plecat din partid și s-au înscris în formațiunea lui Victor Ponta și care acum fac postări critice la adresa PSD. „Să revenim la băieții din partid care au devenit dintr-o dată supărați. Eu le transmit ceva, până acum au zburdat, au postat, noi nu ne-am ocupat de ei. Începând de astăzi (sâmbătă – n.r.) o să ne ocupăm de ei. O să vorbim despre câți masoni sunt în acel partid, câți securiști, ce afaceri se învârt, și despre vedetele care se urcă pe niște liste și despre foști prim-miniștri care acum sunt plus, minus. Românii vor să știe adevărul”, a conchis Dragnea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.