Minori prinși la furat „din prostie” dintr-un magazin, la Timișoara

Minori prinși la furat „din prostie” dintr-un magazin, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Ghinion cu carul pentru doi minori, care au încercat să fure produse alimentare dintr-un magazin aflat pe str. Vasile Alecsandri din Timișoara. Adolescenții, ambii în vârstă de 15 ani, au fost observați de angajații societății comerciale în timp ce furau bunurile de pe rafturi.

Imediat, polițiștii locali aflați în patrulare în zona pietonală a Timișoarei au fost alertați. Cei doi adolescenți și-au recunoscut fapta, spunând că regretă că au furat din magazin și că au făcut acest lucru „din prostie”.


Minorii au fost predați polițiștilor de la Secția 1 pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Poliția Locală Timișoara mai informează că tot pe str. Vasile Alecsandri, unii reprezentanți ai asociațiilor de proprietari și ai societăților comerciale nu respectă modul de precolectare a deșeurilor. Astfel, aceștia scot în zona pietonală pubelele cu deșeuri cu mai mult timp înainte de a fi preluate de societatea de salubrizare, „creând astfel disconfort și conferind zonei un aspect inestetic, cu atât cu cât este frecventată de mulți timișoreni ieșiți la plimbare și turiști”, au arătat reprezentanții instituției.

Polițiștii locali urmează să efectueze verificări și să ia măsurile legale și în aceste cazuri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.