Principalul suspect în crima pasională de la gară, capturat. Unde l-au prins...

Principalul suspect în crima pasională de la gară, capturat. Unde l-au prins polițiștii de la TF UPDATE Spovedania bărbatului

0
DISTRIBUIȚI

Principalul suspect în cazul crimei comise ieri în apropierea depoului de locomotive din Timișoara a fost capturat în această dimineață.


Vă reamintim că o femeie în vârstă de 30 de ani a fost înjunghiată mortal cu patru lovituri de cuțit de fostul iubit sub privirile îngrozite ale martorilor oculari. Una dintre femeile care a văzut cum s-a petrecut asasinatul a povestit că victima ”m-a sunat pe mine pe la prânz și mi-a zis ăla a venit, mă urmărește și e beat. Eu când am venit spre clădire l-am văzut pe pod. Nici n-am vorbit mult, în 20 de minute a apărut la colț aici, la doi metri de bancă. N-a zis nimic, doar a fugit spre bancă și a înjunghiat-o direct. Ea a apucat să zică doar Florine, lasă-mă-n pace”.
După atac, bărbatul a fugit. Polițiștii au reușit să-l identifice și au început căutările. Principalul suspect a fost găsit, în această dimineață, în apropierea Gării de Nord din Timișoara de către polițiștii de la Transporturi Feroviare și reținut.

UPDATE 1 Încătușat, Florin Scripcariuc, de 33 de ani, a recunsocut crima `ne-am certat. Am iubit-o mult. M-a sunat să aud cum face dragoste cu băiatul din depou. Nu am vrut să mă răzbun. Îm pare rău. În gară m-am dus după aia”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.