Sistemul de trafic management din Timișoara, dat peste cap de doi șoferi....

Sistemul de trafic management din Timișoara, dat peste cap de doi șoferi. Pagubele sunt de 100.000 de euro

1
DISTRIBUIȚI

O parte din semafoarele din Timișoara nu funcționează, astăzi, din cauza a doi șoferi. Nicolae Robu, primarul Timișoarei, ne-a declarat că au avut loc două accidente rutiere, în ultimele ore, unul la intersecția B-dului Take Ionescu cu str. Mihail Kogălniceanu și altul în Piața Traian, șoferii reușind “performanța” de a lovi casetele care găzduiesc echipamentele electronice de comandă în cadrul sistemului de trafic management.

Prin urmare, în urma accidentelor, semafoarele nu au mai funcționat în mai multe zone din Timișoara.


Între timp, o parte dintre probleme s-au rezolvat. Nicolae Robu ne-a declarat că pagubele se ridică la aproximativ 100.000 de euro, conform primelor estimări.

“Au fost două accidente, unul la intersecția Take Ionescu cu Kogălniceanu și altul undeva în Traian. Doi conducători au intrat cu mașinile în casetele care găzduiesc echipamentele electronice de comandă în cadrul sistemului de semaforizare. Evident, aceste echipamente sunt scumpe și pagubele sunt însemnate, primele estimări sunt la circa 100.000 de euro. S-au repus, am înțeles, în funcțiune, cel puțin o parte dintre semafoare, pentru că există soluții alternative în sistemul nostru, un sistem foarte complex, dar el nu merge acum în regimul nominal în care a fost gândit, ci pe o variantă de rezervă, de avarie. Imediat după accident nu au mers deloc semafoarele în zonele în care erau implicate acele echipamente”, a afirmat primarul Timișoarei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.