Timișorenii de la JazzyBIT susțin un mini – turneu în America

Timișorenii de la JazzyBIT susțin un mini – turneu în America

0
DISTRIBUIȚI
Formația timișoreană JazzyBIT va susține un mini – turneu în Statele Unite ale Americii

Formația timișoreană JazzyBIT, care la începutul acestui an a aniversat șapte ani de existență, va susține un mini – turneu în Statele Unite ale Americii.

„JazzyBIT ne-a adus foarte multe împliniri până în prezent. Am ajuns în multe locuri unde nu credeam că vom ajunge, și putem spune că multe visuri ni s-au îndeplinit deja. Suntem foarte bucuroși să vă anunțăm că în luna iunie vom avea un mini-turneu în Statele Unite ale Americii.


Primul eveniment a fost deja anunțat: în 1 iunie vom avea două concerte în New York City, la Blue Note New York, în cadrul grandiosului Blue Note Jazz Festival! Următoarele concerte vor fi anunțate pe parcurs.Toate acestea nu ar fi fost posibile fără implicarea exemplară a Institutul Cultural Român și Romanian Cultural Institute in New York, cărora le mulțumim din suflet pentru ajutor. America, here we come!“, au anunțat membrii trupei.

De-a lungul anilor, cei trei timișoreni care alcătuiesc formația JazzyBIT (Mihai Moldoveanu, Teodor Pop și Szabó Csongor-Zsolt ) au câștigat numeroase premii și au concertat la câteva festivaluri celebre de jazz din lume (Jarasum International Jazz Festival în Coreea de Sud, Vilnius Mama Jazz Festival în Lituania sau Belgrade Jazz Festival în Serbia), dar și în câteva dintre cele mai renumite cluburi de jazz din Europa (Reduta Jazz Club în Praga, Sunset Sunside în Paris, sau Budapest Jazz Club). Pe lângă circuitul jazz, trupa a cântat și în cadrul unor festivaluri cu muzică de mai multe genuri, precum festivalul Sziget din Ungaria, Exit din Serbia sau Untold din România, dar și în cadrul unor cluburi cunoscute din circuitul european, precum A38 din Budapesta sau Control din București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.