Un timișorean, inițiatorul unuia dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din...

Un timișorean, inițiatorul unuia dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din sud-estul Europei. Ce se va întâmpla la ”Romania Blockchain Summit”

0
DISTRIBUIȚI

Romania Blockchain Summit”, unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din sud-estul Europei va avea loc la București, la Palatul Parlamentului, între 21 și 22 iunie, fiind inițiat de timișoreanul Armand Domuța, președintele Asociației Blockchain România și cel care conduce compania Restart Energy. Evenimentul va fi una dintre cele mai importante conferințe dedicate tehnologiilor inovatoare din regiunea Europei de Sud-Est, reunind sectorul public, factori de decizie politică, dezvoltatori, cercetători, antreprenori și inovatori locali și europeni.

Printre obiectivele ”Romania Blockchain Summit” se află dezbaterea și identificarea celor mai reușite studii de caz pentru implementarea tehnologiei blockchain; pregătirea unui spațiu pentru a conecta cererea cu oferta, pentru proiecte dezvoltate pe baza tehnologiei blockchain, dezvoltarea dialogului dintre oficialii guvernamentali, autoritățile de reglementare și sectorul privat; promovarea forței de muncă și expertizei locale. Companiile și antreprenorii care vor participa la eveniment vor avea șansa de a-și prezenta ideile de business în fața unor fonduri de investiții cunoscute din regiune.


Investitorii experimentați vor fi, de asemenea, în juriul care va evalua și va premia cele mai promițătoare proiecte, în cadrul competiției de pitch pentru startupuri.

„Blockchain nu este doar o tehnologie, ci o nouă modalitate de a conecta oamenii, creând o economie și o societate cu totul nouă și inovatoare. Iar România, datorită avantajelor sale unice în materie de resurse umane, tradiție și infrastructură IT, nu poate sta de-o parte. Trebuie să ne asumăm o poziție îndrăzneață ca pionieri și inovatori, și să devenim lideri regionali în industria blockchain, care este în plină dezvoltare. Pentru a stimula progresul, trebuie să ne asumăm o voce unitară și să comunicăm avantajele pe care le aduce tehnologia blockchain pentru foarte multe industrii locale”, a declarat Armand Domuța, președintele Asociației Blockchain România.

”Romania Blockain Summit” este organizat sub înaltul patronaj al Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale, în parteneriat cu reprezentanți ai industriei blockchain din România și cu participarea Observatorului și forumului UE privind tehnologia blockchain.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.