Dosar penal pentru ucidere din culpă după ce Marcel Lepa s-a spânzurat...

Dosar penal pentru ucidere din culpă după ce Marcel Lepa s-a spânzurat în Penitenciarul Timișoara

1
DISTRIBUIȚI

Un dosar penal pentru ucidere din culpă a fost deschis, astăzi, după ce Marcel Ionel Lepa a fost găsit spânzurat în celulă, fiind închis la Penitenciarul „Popa Șapcă” din Timișoara.

„La nivelul Parchetului de pe lângă Judecătoria Timișoara în data de 10.06.2019 a fost înregistrat dosarul penal cu nr.


5329/P/2019, sub aspectul săvârșirii faptei de ucidere din culpă, prev. și ped. de art. 192 al. 1 Cp, privind decesul deținutului Lepa Ionel Marcel, încarcerat în Penitenciarul Timișoara, în baza unui mandat de arestare preventivă. La aceeași dată cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș în vederea efectuării urmăririi penale”, a arătat Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara.

Marcel Ionel Lepa, bărbatul care a ucis un poliţist în urmă cu o săptămână a fost găsit spânzurat, în această dimineață, în baia camerei de detenție unde era închis, din cadrul Penitenciarului „Popa Șapcă” din Timișoara. Reprezentanţii ambulanţei au încercat să îl resusciteze, însă fără succes.

Potrivit unor surse judiciare, Marcel Ionel Lepa s-a spânzurat cu un cearşaf în baia camerei de detenţie. Bărbatul era închis singur în celulă şi se afla în carantină.

După ce Marcel Ionel Lepa a fost găsit spânzurat, la nivelul Penitenciarului „Popa Șapcă” din Timișoara a fost deschisă o anchetă internă.

1 COMENTARIU

  1. asta o cam ” fost sinucis ” cum adica nu a avut pe ce sa se urce si si-a dat drumul singur din picioare ???? ii imposibil …. iii ca si cum ai vrea sa te sinucizi tinand capul intr-un ligean cu apa instinctul nu te lasa , plus ca detinutii in arest preventiv nu se tin singuri in celula tocmai de aia …. oricum nici nu au locurui sa ii tina singuri

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.