Efectele codului galben de inundații în vestul țării. Drum blocat în Timiș,...

Efectele codului galben de inundații în vestul țării. Drum blocat în Timiș, zeci de gospodării inundate în Arad

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1536837771">

Codul galben de inundații anunțat ieri de Institutul Național de Hidrologie si Gospodărire a Apelor și-a făcut simțite efectele în mai multe zone din vestul țării.

Astfel, stația de pompieri Făget (Timiș) a intervenit cu o autospecială și o motopompă Novus în localitatea Răchita, comuna Dumbrava, pentru degajarea apei de pe un drum comunal. Momentan, drumul este închis. De asemenea, în cursul dimineții pompierii timișeni au fost solicitați in comuna Dumbrava la o curte inundată.

În satul Lalașinț, comuna Bârzava (Arad) aproximativ 20 de gospodării au fost inundate, iar drumul comunal a fost acoperit de apă pe o lungime de aproximativ un kilometru. Secția Bârzava a ISU Arad a intervenit cu ambele gărzi: doi ofițeri și 13 subofiteri, un modul de pompare de capacitate mărită, o motopompă remorcă Ila Novus 2000, două motopompe transportabile, un autocamion, un auto 4×4. De asemenea, Detașamentul de Pompieri Arad a trimis la locul evenimentului trei subofițeri și o motopompă remorcabilă Novus 2000.

Sursa foto: ISU Timiș și ISU Arad

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.