Planul roșu de intervenție, activat după un apel la 112 care anunța...

Planul roșu de intervenție, activat după un apel la 112 care anunța un accident cu victime multiple. Au fost mobilizate echipaje de urgență din patru județe

0
DISTRIBUIȚI

Un apel la 112 care anunța un accident rutier produs pe DN6, la intrarea în localitatea cărășeană Topleț, a pus pe jar echipajele de urgență din patru județe.

Informațiile inițiale anunțau 17 victime după un accident de circulație în care au fost implicate două microbuze și un autoturism.


Din acest motiv, la ora 14.14 a fost activat Planul Roșu de Intervenție, fiind mobilizate „pentru intervenția de urgență și eficientizarea misiunii de salvare echipajul de pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Băile Herculane, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Caransebeș, o autospecială transport victime multiple din cadrul Detașamentului de Pompieri Reșița, trei echipaje SAJ și mai multe echipaje ale Poliției. De asemenea, au fost mobilizate forțe din județele limitrofe (MH, GJ, HD), de unde au fost deplasate câte o autospecială transport victime multiple”, a transmis ISU Caraș-Severin.

După sosirea forțelor de interventie la locul producerii accidentului, s-a constatat că, în total, în incident au fost implicate 13 persoane, din care două au avut nevoie de ingrijiri medicale, una dintre ele fiind transportată la spital în Orșova. Începand cu ora 14.30, Planul Roșu de Intervenție a fost dezactivat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.