Primarul Robu vrea transformarea Complexului Studențesc în zonă pietonală, pentru a le...

Primarul Robu vrea transformarea Complexului Studențesc în zonă pietonală, pentru a le veni de hac „jmecherilor”

0
DISTRIBUIȚI

complexul studentesc timisoara

Nicolae Robu a venit, astăzi, cu o nouă idee pe care vrea să o pună în practică, dar nu înainte de a le cere părerea internauților.


Astfel, primarul Timișoarei a anunțat, pe pagina sa de Facebook, că se gândește să transforme Complexul Studențesc în zonă pietonală. Edilul-șef susține că în Complexul Studențesc ar urma să apară și o mare parcare multinivel, lângă Sala Olimpia.

„Cum considerați ideea transformării Complexului Studențesc în zonă pietonală, cu trafic auto doar pe str. Aleea FC Ripensia? Tot ce-i ocupat între cămine acum de mașini ar deveni spațiu verde, de relaxare, iar pe alei, studenții s-ar putea plimba în liniște, nederanjați de tot felul de «jmecheri», care nu respectă nimic și pe nimeni. Ideea ar fi însoțită de construirea unei mari parcări multinivel, lângă Sala Olimpia, unde studenții cu mașini să și le poată lăsa”, a scris Nicolae Robu, pe rețeaua de socializare.

Primarul Timișoarei a lansat și un sondaj pe Facebook, cel cu numărul 37 pe acest an, internauții fiind invitați să bifeze dacă consideră ideea ca fiind una bună sau una proastă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.