Suma alocată de Primăria Timișoara pentru ca Alianța Vestului să poată funcționa

Suma alocată de Primăria Timișoara pentru ca Alianța Vestului să poată funcționa

0
DISTRIBUIȚI

alianta vestului

Se fac noi pași în ceea ce privește activitatea Alianței Vestului, din care fac parte Timișoara, Cluj-Napoca, Oradea și Arad. După ce sediul acesteia a fost stabilit în capitala Banatului, în ultima ședință a Consiliului Local Timișoara a fost votat un proiect de hotărâre cu privire la aprobarea „participării Municipiului Timișoara la constituirea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Alianța Vestului”.

Astfel, Nicolae Robu a fost desemnat să reprezinte Timișoara, în calitate de membru fondator al Alianței Vestului.


De asemenea, din Adunarea Generală a Asociaților vor face parte, pe lângă Nicolae Robu, și viceprimarul Dan Diaconu, precum și Cătălin Iapă, consilierul personal al edilului-șef.

De asemenea, a fost aprobată cuprinderea în bugetul de venituri și cheltuieli al Timișoarei a cheltuielilor necesare pentru „participarea Municipiului Timişoara la constituirea patrimoniul iniţial al Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară Alianța Vestului, în valoare de 20.000 lei”, precum și „plata cotizaţiei anuale de 0,5 euro pentru fiecare locuitor cu domiciliu în Municipiul Timişoara, destinată acoperirii cheltuielilor de funcţionare a aparatului tehnic-operaţional al asociaţiei”.

Totodată, Consiliul Local Timișoara a aprobat și actul constitutiv și statutul Alianței Vestului. Urmează ca în perioada următoare Alianța Vestului să fie înregistrată la Registrul asociațiilor și fundațiilor de pe lângă grefa Judecătoriei Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.