Apel la 112: Am și eu două vaci și a venit un...

Apel la 112: Am și eu două vaci și a venit un bou. Nu știu al cui e. Ce s-a întâmplat după acel moment

0
DISTRIBUIȚI

Pompierii au fost chemați să intervină la o persoană care reclama că are două vaci la care vine un bou, rupând un gard. „Pompierii nu sting focul de împerechere al animalelor”, scriu pompierii gorjeni.

Apelul neobișnuit a venit pe 112 de la un un bărbat dintr-un sat din Gorj, care are două vaci și în curtea căruia ajungea un bou. Pentru a anima povestea, dispecerul de pe ISU Gorj i-a spus „Moș Peleus”, iar povestea lui, numită „Boul lui Moș Peleus”, a fost postată pe Facebook.

„Dispecerul: Bună ziua! Ați sunat la pompieri! Ce urgență aveți?

Moș Peleus: Domnule, mă scuzați că vă deranjez, am și eu două vaci și a venit un bou al…că nici nu știu al cui e, mi-a rupt gardul și vine la vacile mele…să vină domne’ o mașină aici!

Dispecerul: Domnule, dumneavoastră sunteți rănit? Vă simțiți rău? Aveți o situație de urgență? Ceea ce ne-ați spus până acum nu reprezintă o situație de urgență care să necesite intervenția pompierilor!

Moș Peleus: Domnule să vină o mașină pe uliță că mi-a rupt gardul, a venit la vacile mele! De 3 luni tot vine la vacile mele! Acum mi-a rupt gardul și noroc că l-am lăsat în pace că altfel nu scăpăm cu viața! Să veniți aici să vedeți! Să-și țină domne’ boul închis! Ce caută domne’ la vacile mele?”, este dialogul amuzant expus de reprezentanții ISU Gorj, pe Facebook.

Cum apelul era ascultat și de un polițist, acesta a intervenit pentru a obține mai multe date, astfel încât să rezolve situația.

„Cam greu să-l întrerupi pe Moș Peleus, pentru că era negru de supărare pe boul care i-a necinstit vacile.


Gardul ca gardul, dar cu vacile cum rămâne?”, se întreabă reprezenții ISU Gorj.

Aceștia nu știu care a fost finalul poveștii boului lui Moș Peleus, întrucât cazul a fost preluat de polițiști. Pompierii se întreabă, totuși, dacă apelul a fost sau nu justificat.

„Cert este că pompierii nu sting focul de împerechere al animalelor! Noi doar salvăm animalele atunci când este cazul!”, spun ei.

Lui Moș Peleus i-au transmis că speră ca stăpânul boului să-i repare gardul.

„Iar cu rușinea văcuțelor…vorba aia: <Nu-i dracul atât de negru!> S-a întâmplat și la case mai mari! Dacă privim partea bună, poate, peste nouă luni și ceva, Moș Peleus va avea patru văcuțe, nu doar două”, încheie povestea pompierii gorjeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.