Trupa britanică Rolo Tomassi aduce în premieră în România un spectacol muzical...

Trupa britanică Rolo Tomassi aduce în premieră în România un spectacol muzical „nebun“ la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Formația briitanică Rolo Tomassi va susține un concert la Timișoara, în premieră în România, evenimentul find inclus în turneul internațional pe care formația îl realizează pentru promovarea celui mai recent material discografic, Time Will Die and Love Will Bury It.

Rolo Tomassi este o formație britanică din Sheffield,Marea Britanie care și-a luat numele dintr-un dialog inclus în pelicula L.A.


Confidential, care a editat două albume la casa de discuri Hassle Records, Hysterics (2008) și Cosmology (2010). După ce au creat în 2011 propria lor casă de discuri numită Destination Moon, au lansat în anul 2012 albumul Eternal Youth, un disc ce conține rarități și remixuri, iar în 2013 au lansat albumul Astraea. Ultimele realizări discografice ale britanicilor poartă numele de Grievances (2015) și Time Will Die and Love Will Bury It (2018).

Influențele celor de la Rolo Tomassi sunt cât se poate de variate și oscilează între hardcore, clasic, jazz și rock progresiv, printre numele cu care membrii trupei se asociează fiind Blood Brothers, Brian Eno, Cardiacs, John Coltrane, Converge, Goldfrapp, the Dillinger Escape Plan sau King Crimson. Concertele live ale trupei au fost descrise de presa de specialitate drept „acrobații nebunești hardcore“, datorită energiei degajate de pe scenă, prestația solistei Eva Spence fiind una de nota zece.

Concertul trupei britanice – pus la cale de Daos Booking – va avea loc joi 18 iulie de la ora 21, la Capcana. În deschidere vor cânta trupele americane Cryptodira și Niboowin, iar biletele de intrare costă 25 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.