Un individ a amenințat un celebru primar din Timiș că-l ucide, i-a...

Un individ a amenințat un celebru primar din Timiș că-l ucide, i-a fluturat surorii sale toporul prin fața ochilor și a încălcat un ordin de restricție. Decizie de ultimă oră a Poliției

0
DISTRIBUIȚI

Un individ extrem de periculos a pus în alertă Poliția din Timiș după o serie de incidente violente pe care le-a provocat. Bărbatul, în vârstă de 41 de ani, a făcut un scandal monstru în Primăria din Dudeștii Noi, luna trecută. ”Nu eram acolo când a venit și a spus că mă omoară pentru că am obținut în instanță anularea unui contract de vânzare – cumpărare a locuinței sale, care a fost încheiat în baza Legii 112, pentru că nu a mai plătit și penalitățile erau uriașe.


După ce a fost la primărie, m-a sunat pe telefonul mobil de două ori și m-a amenințat că mă omoară pentru că-l scot eu din casă. Am făcut plângere penală și i s-a făcut dosar penal pentru ultraj”, a declarat, în exclusivitate pentru PRESSALERT.ro, primarul comunei Dudeștii Noi, Alin Nica.

Bărbatul a provocat sâmbătă un nou scandal de data aceasta amenințându-și sora cu care locuia și alte rude cu toporul. A venit Poliția și, cum sora agresorului a fost singura care a depus plângere pentru amenințare, bărbatul a primit ordin de restricție. I s-a interzis să mai locuiască în casa respectivă și i s-a întocmit dosar penal pentru amenințare. Astăzi, individul a încălcat ordinul și s-a dus la casa surorii sale. Alertați, polițiștii l-au ridicat pe bărbat, l-au dus la audieri și l-au reținut, în această seară, după ce i-au întocmit un al treilea dosar penal pentru nerespectarea ordinului de restricție, urmând ca mâine să fie prezentat procurorului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.