Un nou atac sângeros în vestul țării, transmis în direct pe Facebook....

Un nou atac sângeros în vestul țării, transmis în direct pe Facebook. Un tânăr a înjunghiat două persoane, iar apoi a încercat să se sinucidă

0
DISTRIBUIȚI

Un nou atac sângeros a avut loc în vestul țării, după cel din zona Făgetului provocat de un tânăr drogat, care a ucis în bătaie un om și a rănit alte cinci.

În această noapte, în localitatea Nădab, din județul Arad, un tânăr în vârstă de 32 de ani a înjunghiat-o cu un cuțit pe fosta sa concubină, dar și pe fratele acesteia. Cei doi au fost transportați la Spitalul Județean Arad, pentru a primi îngrijiri medicale. Atacul a fost transmis în direct pe Facebook.

În scurt timp, polițiștii arădeni au reușit să-l găsească pe individ.


În momentul în care oamenii legii l-au interceptat pe tânăr, acesta a încercat să se sinucidă, înțepându-se cu un cuțit. Individul a fost și el transportat la Spitalul Județean Arad, fiind rănit.

În acest caz a fost deschis un dosar penal care a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Arad.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Arad, Simina Roz, ne-a declarat că agresorul și fosta concubină a acestuia se află internați pe Secția de Chirurgie, iar fratele fetei pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă, având o plagă înjunghiată în zona inimii, fiind în stare gravă.

„Este o fată de 24 de ani internată pe Secția de Chirurgie, cu o plagă în zona toracelui, superficială, nu este grav. De asemenea, pe Secția de Anestezie și Terapie Intensivă se află un tânăr de 22 de ani, cu plagă înjunghiată în zona inimii, este intubat. Pacientul a fost operat, este într-o stare destul de gravă. De asemenea, agresorul se află internat tot pe Secția de Chirurgie, cu o plagă înjunghiată în abdomen”, a afirmat Simina Roz.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.