Doi italieni, dispuşi să depună mărturie că fiica ucigașului din Caracal le-a...

Doi italieni, dispuşi să depună mărturie că fiica ucigașului din Caracal le-a propus să le facă rost de fete

0
DISTRIBUIȚI

Un arădean, fost angajat şi partener de afaceri al italianului cu care fiica ucigașului Gheorghe Dincă a avut o relaţie de concubinaj şi afaceri, susţine că o ştie bine pe femeie, care le-a spus partenerilor săi de afaceri italieni că, dacă vor, le poate face rost de fete, transmite adevarul.ro.

Nicolae Cilan susţine că partenerii lui din Italia sunt gata să depună mărturie în faţa autorităţilor în acest sens. Daniela, fiica lui Gheorghe Dincă, a fost cercetată pentru furt după ce a delapidat farmacia veterinară din Timişoara în care lucra, apoi a plecat în Italia, unde a avut grijă de o bătrână, l-a cucerit pe fratele acesteia, un prosper om de afaceri italian cu care a venit în România, şi-a rezolvat problema dosarului penal pentru furt, iar după moartea italianului care a cumpărat în România un domeniu de vânătoare şi peste 2.500 de hectare de teren, femeia a preluat afacerea din România a italianului.

Sunt dezvăluirile lui Nicolae Cristian Cilan, un arădean care face afaceri cu cafea şi aparate de cafea şi care susţine că a ajuns să o cunoască foarte bine pe fiica lui Gheorghe Dincă, prin intermediul partenerului său de afaceri italian, Giorgio Albiero.


Concret, Nicolae Cilan susţine că Vittorio Golo şi Francesco Velar, doi italieni cu care el făcea afaceri, l-au adus pe Giorgio Albiero, un prosper om de afaceri italian, în România pentru a investi în achiziţia de terenuri agricole.

Pe Daniela Dincă, Nicolae Cilan susţine că a cunoscut-o prin intermediul lui Albiero, în Italia. Aici, susţine Cilan, Daniela Dincă a fost îngrijitoare la sora lui Giorgio Albiero după ce a plecat din România, ca urmare a acuzaţiilor de furt făcute de patronul farmaciei veterinare la care femeia a lucrat în Timişoara.

Omul de afaceri arădean susţine, conform sursei citate, că fiica lui Gheorghe Dincă a ajuns administrator al domeniului de vânătoare Artemis Montana, postură din care se ocupa să le livreze fete italienilor care veneau la vânătoare pe domeniul din judeţul Arad. Nicolae Cilan susţine că partenerii săi de afaceri italieni, Vittorio Golo şi Francesco Velar, sunt dispuşi să depună mărturie în faţa autorităţilor şi să arate că Daniela a spus că, dacă au nevoie, poate să le facă rost de fete.

„Mi-au spus asociaţii mei că Daniela le-a propus ca dacă au nevoie de ceva să apeleze tot timpul cu încredere că le găseşte tot ce le trebuie. Chiar am discutat problema cu ei şi mi-au spus că sută la sută vor să depună mărturie. Unul dintre asociaţi mi-a confirmat că în ultimul timp a văzut-o cu fete tinere prin Italia. Nu ştiu în ce scop. Am auzit şi mi s-a confirmat că la diverşi italieni care veneau la vânătoare (n.r. în judeţul Arad) li se aduceau fete. Vă spun sincer. Italienii când vin în România vin să facă afaceri şi la fete”, a declarat Nicolae Cilan pentru adevarul.ro, care mai notează că Daniela Dincă nu a răspuns solicitărilor pentru o declarație.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.