Șeful CJ Timiș, un nou atac la adresa primarului Robu pe tema...

Șeful CJ Timiș, un nou atac la adresa primarului Robu pe tema amplasamentului pentru noua sală polivalentă

0
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș, a lansat, astăzi, în cadrul conferinței de presă de la sediul PSD Timiș, un nou atac la adresa primarului Nicolae Robu pe tema locației propusă de municipalitate Companiei Naționale de Investiții pentru realizarea noii săli polivalente de 16.000 de locuri.

Vă reamintim că Primăria Timișoara a propus un teren aflat lângă Stadionul „Dan Păltinișanu”, pe str.


Aleea FC Ripensia, nr. 35 – 37, în acest sens fiind aprobată și o hotărâre de consiliu local privind predarea amplasamentului.

Pe de altă parte, șeful CJ Timiș susține că Nicolae Robu ia prea în glumă acest subiect privind locația pentru sala polivalentă.

„Eu cred că la momentul ăsta primăria și în mod special primarul municipiului Timișoara ia în glumă prea mult acest subiect. Și vă spun de ce. În primul rând, sunt acte doveditoare clar că există o bază sportivă pe terenul respectiv: fișă de inventar, hotărâre de consiliu, cu toate investițiile care s-au făcut pe locația respectivă, iar legea spune foarte clar, ca să demolezi o bază sportivă, trebuie să obți hotărâre de Guvern. Nu ai voie să faci vreun demers de a demola o bază sportivă până nu ai hotărârea de Guvern care-ți dă acceptul de demolare și care te obligă să construiești o altă bază sportivă. Este în lege foarte clar specificat. La momentul ăsta am văzut demersurile pe care le-a făcut Primăria Timișoara, sunt ferm convins că instituțiile care au responsabilitatea de control în acest sens vor verifica demersurile legale sau cum sunt ele în cadrul primăriei”, a declarat Călin Dobra.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.