Delincvent beat şi fără carnet, reţinut după un accident în care a...

Delincvent beat şi fără carnet, reţinut după un accident în care a rănit două femei

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

Polițiștii Biroului Rutier Timișoara au reţinut în tânăr după ce acesta a provocat un accident cu două victime pe strada Ardealului din Timişoara şi a părăsit locul accidentului. Bărbatul se face vinovat de un cumul de infracţiuni.

Autorităţile au fost sesizate prin apel 112 sâmbătă, în jurul orei 19.40, cu privire la faptul că pe strada Ardealului din Timișoara s-a produs un accident de circulație soldat cu rănirea a două persoane, conducătorul auto vinovat de producerea accidentului părăsind locul faptei fără încuviințarea poliției sau a procurorului.

„Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului constatând faptul că un bărbat a condus un autoturism pe strada Ardealului din municipiul Timișoara, iar la un moment dat a intrat în coliziune față – spate cu un autoturism, condus de către o femeie în vârstă de 31 de ani, după impact conducătorul auto vinovat de producerea accidentului părăsind locul faptei.


Totodată, în urma impactului a rezultat rănirea a două femei, respectiv a femeii de 31 de ani și a unei pasagere din autoturismul condus de către aceasta, având aceeași vârstă. În urma investigațiilor efectuate, la scurt timp polițiștii Biroului Rutier au identificat și depistat conducătorul auto, respectiv un tânăr de 26 de ani, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, a reieșit că tânărul figurează având permisul de conducere anulat. Totodată, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat faptul că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice, respectiv 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul din dotare a tânărului, au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a substanțelor psihoactive”, a anunţat IPJ Timiş.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având permisul de conducere anulat, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice, conducerea unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției sau a procurorului, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din Cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Caraș – Severin, au mai transmis autorităţile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.