Urmează o nouă rundă de dezinsecție terestră, la Timișoara. Când începe

Urmează o nouă rundă de dezinsecție terestră, la Timișoara. Când începe

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara anunță că pe domeniul public al orașului va începe o nouă dezinsecție terestră. Potrivit reprezentanților instituției, firma care a câștigat licitația pentru oferirea acestor servicii va interveni începând cu data de 12 august.

Substanța utilizată este avizată de Ministerul Sănătății și nu pune în pericol populația și animalele.


Totuși, crescătorii de albine sunt rugaţi să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării albinelor, respectiv scoaterea stupilor de albine în afara ariei de stropire. De asemenea, personalul implicat în execuția serviciilor este calificat și dotat cu echipament de protecție corespunzător.

„Pentru ca tratamentele să aibă o eficienţă ridicată, facem apel la toţi cetăţenii municipiului să ia măsuri urgente de efectuarea curăţeniei în gospodăriile proprii şi de combatere a muştelor, ţânţarilor şi a altor insecte producătoare de disconfort”, a informat Primăria Timișoara. În caz contrar, persoanele fizice riscă amenzi de la 500 la 1.000 de lei, iar cele juridice, de la 1.000 la 2.500 de lei.

În cazul în care condiţiile meteorologice vor împiedica desfăşurarea acestei acţiuni, perioada de efectuare a activităţii de dezinsecţie şi deratizare va fi prelungită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.