Noile cartiere în care se intervine pentru spălarea străzilor, la Timișoara, în...

Noile cartiere în care se intervine pentru spălarea străzilor, la Timișoara, în următoarele două săptămâni

1
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a făcut public, astăzi, graficul intervențiilor pentru spălarea străzilor în următoarele două săptămâni.


Astfel, potrivit reprezentanților instituției, sunt vizate zeci de artere aflate în cartiere atât din partea de sud a orașului, cât și în cea de nord.

Prin urmare, șoferii sunt rugați să elibereze parcările și carosabilul în vederea lucrărilor de salubrizare care constau în măturat mecanic, măturat manual, ras la rigolă manual, spălat manual și mecanic.

Programul de salubrizare pentru săptămâna 12 – 17 august este disponibil AICI și AICI, iar cel pentru săptămâna 19 – 24 august, AICI și AICI!

1 COMENTARIU

 1. Cand termina de curatat pe ultima trebuie sa o ia de la capat.
  Asta este o actiune ce trebuie facuta regular,praful si noroiul care se curata este impregnat de ani de zile in strazile orasului.
  Pe vremea lui Ceasca se matura zilnic,erau cetatenii de alte etnii, puscariasii ,armata,elevii,studentii, maturau strazile.
  In ultimii ani in afara de cluburi, concerte, case private nu s-a prea construit nimic.
  Totul este lasat de paragina si daca se face,nu se intestine,nu se spala,curata..ma refer la statiile de autobuz din sticla,geamurile cladirilor publice si private, banciile din parcuri etc.
  In Germania,Austria etc se curatat,de asta si arata curat ,intretinut,civilizat, in permanenta sunt lucratori care se ocupa de aceasta problema.
  Poarta in Tm o pereche de pantofi negri proaspat facuti cu crema.
  Aceasi chestie sa zicem la Stuttgart .
  Vezi cat timp sau dupa cat timp îi cureti dupa o zi de lucru sau plimbat in tara si dupa cat timp îi cureti din nou afara, sa observi gradul de polure in care te aflii.Pacat ca abia acum s-au trezit sa dezinfecteze orasul dupa ce blocurile,casele,copacii, masinile,tot ce me inconjoara este îmbâcsit cu praf.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.