Umor țărănesc de calitate, într-un festival cu o tradiție de aproape patru...

Umor țărănesc de calitate, într-un festival cu o tradiție de aproape patru decenii   

0
DISTRIBUIȚI

Cea de-a XIX-a ediţie a Festivalului Internaţional de Satiră şi Umor Sătesc „Gura Satului”, care  se desfăşoară în comuna arădeană Macea din doi în doi ani de aproape patru decenii, va avea loc la sfârşitul acestei săptămâni, în 3 şi 4 august, pe platoul din faţa căminului cultural.

Deschiderea oficială va avea loc sâmbătă, 3 august, ora 16.00, iar la ora 16.30 va fi vernisat salonul de caricatură care îl va avea ca invitat special pe caricaturistul Ştefan Popa Popaʹs. La ora 17.00 va începe concursul de interpretare a scenetelor de teatru şi umor sătesc, la care participă concurenţi din Cluj-Napoca, Jibou, Găeşti, Dumitra, Sibiu, Drobeta Turnu Severin, Rodna, Pişchia, Şanţ, Câmpulung Moldovenesc, Vaţa de Jos, Arad şi Macea.


Dorel Vişan şi Ionel Iacob Bencei sunt invitaţi de onoare ai acestei ediţii a festivalului. Seara se va încheia cu cântec, joc şi voie bună, în faţa căminului cultural.

Duminică, la ora 17.00, va avea loc festivitatea de premiere, care va fi urmată de un spectacol de gală, apoi de o altă seară de cântec şi joc, care se va încheia cu un foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.