ASU Politehnica nu a depăşit blocajul în Valea Domanului. CSM Reşiţa a...

ASU Politehnica nu a depăşit blocajul în Valea Domanului. CSM Reşiţa a marcat şi s-a calificat în 16-imile Cupei României FOTO

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Gabriel Brezeanu

„Băieţii în ghete” au bifat al şaselea meci oficial din şapte în acest sezon în care nu reuşesc să marcheze măcar un gol. ASU Politehnica a fost învinsă de această dată în turul IV al Cupei, pe terenul lui CSM Reşiţa, scor 0-1. Dragoş Săulescu a marcat singurul gol al unei partide cu două galerii inimoase dar cu puţine faze de poartă.

Reşiţenii au dominat copios prima repriză, alb-violeţii fiind la fel ca în meciurile trecute din campionat, masaţi bine în propria jumătate, cu acelaşi Axente izolat undeva la mijlocul terenului. Golul a venit până la urmă în contul gazdelor după ce Vlădia a retrimis în faţa porţii după un corner iar Săulescu „a înţepat” balonul în plasă din faţa lui Contra în cinci metri. Putea fi 2-0 la pauză pentru CSM, dar Contra s-a opus excelent la colţul scurt la reluarea lui Coman.

În repriza secundă „Băieţii în ghete” au fost ceva mai curajoşi, dar singura acţiune notabilă s-a petrecut în minutul 66, când Schieb nu a găsit soluţia ideală în banda stângă iar Horvath i-a blocat centrarea. Nu a existat niciun asalt foarte impresionant pe final, mai degrabă reşiţenii au fost aproape de a da lovitura pe contraatac.

După meci jucătorii alb-violeţi au fost băgaţi în şedinţa de galeria numeroasă deplasată în Banatul Montan. Pentru ASU Poli rămâne să se revanşeze în faţa suporterilor în campionat, acolo unde sâmbătă, de la ora 14.00, pe arena „Ştiinţa”, primeşte vizita Farului.

CSM Reşiţa: Horvath – Acka, A. Lazăr (56, Caragea), Vlădia, Vădrariu – Săulescu, Danci, Cristea, Dat (77, M. Musteţa) – M.  Coman (75, Poiană), Velici. Antrenor: Leontin Doană.

ASU Politehnica: M.


Contra – Jurj (85, Piţigoi), Scutaru, Mera (cpt.), Cherecheş – Vidrăsan (60, Ungureanu), Coadă – Schieb, Ignea, Trip (60, C. Popescu) – Axente. Antrenor: Mugur Guşatu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.