Distrugătorul de corturi electorale, prins în flagrant în Piața Libertății din Timișoara....

Distrugătorul de corturi electorale, prins în flagrant în Piața Libertății din Timișoara. Ce explicație a dat pentru gestul său

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali au prins în flagrant, azi dimineață, în jurul orei 4,30, un bărbat care a vandalizat mai multe corturi electorale amplasate în Piața Libertății din Timișoara. Până să fie prins, individul a distrus corturile USR, PBL și PMP.

”Cel în cauză a fost identificat în persoana lui C.F., de 30 de ani, cu domiciliul în Drobeta Turnu Severin, judeșul Mehedinți.


Acesta a declarat că nu știe de ce a distrus corturile, că a încercat să vadă dacă are putere să le dărâme și că a consumat băuturi alcoolice. Acesta a mai spus că lucrează în Austria, că era în concediu și România și că se află în Timișoara în trecere”, se arată în comunicatul Poliției Locale.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 în vederea continuării cercetărilor pentru săvârșirea infracțiunii de distrugere.

2 COMENTARII

  1. Mai bine ar prinde poliţia criminalii, tâlharii şi traficanţii de carne vie !!! Corturile alea sunt din banii de la stat, daţi aiurea la partide, când românii sunt cei mai săraci din Europa( procentual). Ce au făcut pentru ţară aceste partide ? Şi-au umplut ei buzunarele ! Poate asta a gândit olteanul.

  2. ,,corturi electorale” – NU SUNT ILEGALE LA ACEASTĂ DATĂ ??? Nu suntem în campania electorală !! Chiar dacă nu scrie pe ele ,,votaţi” tot de campanie electorală sunt. Asta nu vede poliţia? Nu are obligaţia să sesizeze Autoritatea Electorală Permanentă !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.